The challenge


Total investment:

6.172.432,40€


Surface:

2.646 m2


Renovation work deadline:

Early May 2022 to
Late January 2024

bg-round

Comfort

  • More spacious and cozy rooms.
  • Expansion of the common areas.
bg-round

Convenience

  • Families will be provided with comfortable, well-equipped spaces.
  • Better integration and support for families.
  • Inter-patient relationships facilitated in play areas.

bg-round

Intimacy

  • Individual rooms
  • Private spaces for confidential treatment.
bg-round

Security

  • Greater control between areas and isolation mechanisms.

New Children’s Oncology In-Patient Area

A big change for the future


Transplant area

  • 8 individual rooms

Children’s area

  • 13 individual rooms

Teenagers’ area

  • 7 individual rooms

Surface area

  • 2,646m2

Communal areas

  • Children’s play room
  • Teen room
  • Parent’s area and dinning room
  • New classroom
  • New gymnasium
  • Large outdoor terrace

 

Help us make the new state-of-the-art Pediatric Oncology Area of Vall d'Hebron a reality!


Choose your
glasses pack now!

 


Dona